Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfprofiel

     Elektronisch de Technologieco. van Guangzhouchuangyuan, Ltd - is een het manufacturing&Trading combo voor Spelmachine & van de Kinderenspeelplaats materiaal in Guangzhou China, met meer dan 10 jaar volledige ervarings en een professioneel verkoopteam. Wij veroorzaken en voeren de spelen van de Simulatorarcade uit en het materiaal van de jonge geitjesspeelplaats van de jaar2010.our producten omvat geavanceerde Muntstuk in werking gestelde spelmachines, het spelmachines van de jong geitjeafkoop, prijsautomaten, bumperauto's en het materiaal van de jong geitjespeelplaats, allen met hoogte - kwaliteit en morderat prijs. Onze personeelsleden met volledige ervaring in deze industrie leveren altijd elke inspanning om de problemen op te lossen en de hoogste tevredenheid van de klanten te bereiken. Met het bedrijfsconcept „klantenservice eerst, zal de kwaliteit voor ontwikkeling, integriteitsbeheer“, zal CHUANGYUAN de producten van betere kwaliteit ontwikkelen en produceren om klanten tevreden te stellen en definitief de nationale leider in de animatieindustrie te worden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begin 2011, volgens de eisen van de internationale markt van het pretparkmateriaal en het ontwikkelingsplan, werd het bedrijf gevestigd met producationworkshop van rond 3000 squremeters en 1000 vierkante meterstoonzaal voor van de PRIJSAUTOMAAT EN ARCADE SPELmachines.

 

Wij leveren One-stop dienst voor onze klanten. Van het jaar van 2012 aan nu, boven 90% van onze producten worden verkocht aan brede markt. Tot nu, het volledige ervaren en geschoolde arbeiderswerk voor het bedrijf bijna 8 jaar. Jaarlijkse verkoopwaarde van $120000 tot $2000000, die ons meer vertrouwen om de markt geven over de hele wereld in te halen.

 

Tot nu, houden wij om een productie te zijn en handelcombo, is gespecialiseerd in het spelmachines van de animatiearcade, met inbegrip van muntstuk in werking gestelde spelmachine, de machines van de giftkraan, binnensimulator, bumperauto's, het materiaal van de jong geitjespeelplaats en kinderenspeelkamer. Wij zijn Hoogste Leverancier voor wereldmarkt met professionele productieafdeling, R&D-afdeling, verkoop & toont de op de markt brengende afdeling, ruimten en merkautorisatie. Elk van onze producten worden geproduceerd strikt volgens de internationale kwaliteitsnormen. Met redelijke prijs en een brede selectie van kwaliteitsproducten evenals vriendschappelijke klantenservice, zijn de producten populair in binnenlandse markt en ook gevoerd naar de V.S., Europa, Australië, Midden-Oosten en Azië uit. In de loop van de jaren, zijn wij toegewijd aan het ontwikkelen van verschillende producten en het leren van een partij over de industriebeheer van klanten en verschillende gebieden, dat helpt om de betere dienst te verlenen en de winstkansen van klanten te verhogen.

 

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Creatfun

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 20000000-38000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop