Thuis

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

ELEKTRONISCH de TECHNOLOGIEco. van GUANGZHOU CHUANGYUAN, Ltd, een het manufacturing&trading combo 8 jaar, gespecialiseerd in zich het Onderzoeken en het ontwikkelen, het produceren, machine van het handel de Muntstuk in werking gestelde spel in Guangzhou-stad van China.After-de inspanning van jaren en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke fabrikant en de leverancier van de spelmachine in eigen land en internationaal geworden.

 

Onze fabrieksnadruk op het ontwikkelen van en de productie van variousoorten muntstuk stelde spelmachines in werking, die prijsautomaat, de console van het Arcadespel, de machine van het groefvideospelletje, etc. omvatten. Wij zijn professioneel en hebben volledige ervaring in de productie van deze reeksproducten. Om de eisen van klanten te ontmoeten, stemmen wij OEM&ODM-de dienst, het ontwerp van het Vermaakmateriaal, met inbegrip van embleem, kleur, spcial woorden van ermee in de machine, kunnen wij goedkeuren aangepast gemaakt voor alle klanten.

 

Creatfun heeft een speical R&D-afdeling, die verantwoordelijk voor het verstrekken van kerntechnologie van al spelensoftware om de beste kwaliteit van al producten en stabiel het spelprogramma te controleren. Een ander hoog-effecial producationteam, om snelle levering onder strikte kwaliteit en het testen te bereiken vóór elke verzending.

 

De kwaliteit en Severice zijn altijd de hoogste zorg in Creatfun.

 

Wij leveren volledige reeks van de dienst, met inbegrip van vorig-verkoop, de naverkoopdienst en technologiesteun, welk AR avaible op het verzoek van de klant.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Ik ben zeker wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf wegens uw vertrouwen en onze excelletdienst kunnen vestigen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begin 2011, volgens de eisen van de internationale markt van het pretparkmateriaal en het ontwikkelingsplan, werd het bedrijf gevestigd met producationworkshop van rond 3000 squremeters en 1000 vierkante meterstoonzaal voor van de PRIJSAUTOMAAT EN ARCADE SPELmachines.

 

Wij leveren One-stop dienst voor onze klanten. Van het jaar van 2012 aan nu, boven 90% van onze producten worden verkocht aan brede markt. Tot nu, het volledige ervaren en geschoolde arbeiderswerk voor het bedrijf bijna 8 jaar. Jaarlijkse verkoopwaarde van $120000 tot $2000000, die ons meer vertrouwen om de markt geven over de hele wereld in te halen.

 

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Creatfun

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 20000000-38000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop