Thuis

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.

Bedrijfprofiel

     Elektronisch de Technologieco. van Guangzhouchuangyuan, Ltd - deskundige in productie en planning van videospelletjemateriaal. Opgericht in 2010, wordt het bedrijf gevestigd in Panyu, Guangzhou, het grootste gokken en de de industriebasis van het vermaakmateriaal in China. Het is een uitvoerige onderneming het integreren onderzoek en een ontwikkeling, productie, verkoop, plaats planning en de verrichtingsdiensten van videovermaakmateriaal. Het bedrijf specialiseert zich in de productie en de verkoop van diverse types van binnenvermaakmateriaal, met inbegrip van giftmachines, loterijmachines, het spelmateriaal van kinderen, simulators op grote schaal, Carnaval-vermaakmateriaal en andere high-profit producten bij het front van diverse markten.
     Gebaseerd op de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit voor overleving, heeft de innovatie voor ontwikkeling“, Chuangyuan-Technologie het vertrouwen van vele klanten en de goede reputatie van de industrie met uitstekende productkwaliteit en de uitstekende naverkoopdienst gewonnen. De producten van het bedrijf worden verkocht over het hele land en uitgevoerd naar meer dan 50 landen en gebieden zoals Europa, Amerika en Zuidoost-Azië. Het heeft behulpzame relaties op lange termijn en stabiele met vele bekende kettingsinstellingen op grote schaal in de industrie gevestigd.
     De Chuangyuantechnologie zal betere producten en de betere dienst aan binnenlandse en buitenlandse klanten, verlenen en zal op zich het werken met u om een briljante toekomst te bouwen verheugen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Begin 2011, volgens de eisen van de internationale markt van het pretparkmateriaal en het ontwikkelingsplan, werd het bedrijf gevestigd met producationworkshop van rond 3000 squremeters en 1000 vierkante meterstoonzaal voor van de PRIJSAUTOMAAT EN ARCADE SPELmachines.

 

Wij leveren One-stop dienst voor onze klanten. Van het jaar van 2012 aan nu, boven 90% van onze producten worden verkocht aan brede markt. Tot nu, het volledige ervaren en geschoolde arbeiderswerk voor het bedrijf bijna 8 jaar. Jaarlijkse verkoopwaarde van $120000 tot $2000000, die ons meer vertrouwen om de markt geven over de hele wereld in te halen.

 

 

 

 

 

Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd. Guangzhou Chuangyuan Electronical Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Creatfun

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 20000000-38000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

Company Add: Room 201,Aigan street No.1,zhukeng yunxing villiage,shiqiao town,panyu district,guangzhou

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop Van goede kwaliteit Opperste Spelmachine voor verkoop